Aron Olnafors deckare som ljudbok
Äntligen kommer Aron Olnafors populära feel good-deckare ut som ljudböcker. Det är förlaget Lind & Co som i månadsskiftet februari/mars releasar Dödens bett ( tidigare Mord på lätt svenska) som ljudbok. Uppläsare är den kände skådespelaren Torsten Wahlund.

– Det här är fantastiskt roligt, säger Arne Olofsson, förläggare på Bonnevier & Olofsson Förlag. Vi har inlett ett samarbete med Lind & Co som sedan länge producerat ljudböcker. Vårt förlag fortsätter som tidigare att ge ut traditionellt tryckta böcker och hoppas inom kort släppa Aron Olnafors sjätte bok i serien om Brattenskiöld och Gyllenberg som privatspanare.

Olnafors deckare utspelar sig i Västmanland och har en humoristisk touch. Böckerna har fått lysande recensioner och betraktas av många kritiker som en mycket underhållande läsupplevelse. Den som uppskattar och saknar Bo Baldersson har möjlighet att hitta en tröst här, är en vanlig kommentar.

– Vi har insett att det är en allt större skara bokälskare som föredrar ljudböcker framför den tryckta boken. Det är anledningen till samarbetet med Lind & Co då vi nu på detta sätt kan erbjuda flera ”läsare” Olnafors mycket trivsamma och uppskattade böcker. Mord med sjöutsikt finns också utgiven som ljudbok.

 

Du kan bl.a. hitta boken här:

Storytel

Bookbeat