Vi är ett lokalt bokförlag som värnar om författarskapet. Vi fokuserar på spänning, humor och lokal förankring. Med lokal förankring menar vi att författaren eller miljön där handlingen utspelar sig har en koppling till Västmanland eller Mälardalen.

Bonnevier & Olofsson Förlag har som ambition att att det ska vara roligt att driva förlag och att de böcker vi ger ut ska ge våra läsare något i utbyte. Just nu har vi ingen möjlighet att ta emot nya manus.

Spänning, humor och trivsel är viktiga ingredienser i de böcker vi ger ut. Förlagets första bok var Vernissage med döden av Aron Olnafors. Vi på förlaget tycker att Olnafors fått med alla ingredienser på ett förtjänstfullt sätt. Därefter har vi gett ut ytterligare flera böcker av Aron Olnafors samt böcker av den välrenommerade journalisten Ann-Christine Kihl och några poesiböcker.

 

 

 

Köp en bok!

Du hittar våra böcker i din lokala bokhandel eller i en webbutik för böcker. Hoppas du ska tycka om våra böcker lika mycket som vi gör.

Behov av större upplaga?

Är det så att du behöver en större upplaga av en bok som en sommar- eller julgåva till anställda eller kunder går det bra att höra av sig med en förfrågan direkt till oss. Har du andra funderingar är du självklart också välkommen att höra av dig.

Hör gärna av dig!

3 + 7 =